Undervisning

Undervisning i argentinsk tango kan foregå enten løbende på et hold, typisk ugentligt, eller som en workshop af 1½ times varighed. Workshops arrangeres typisk i en weekend, hvor der kan være flere workshops på en dag.

Undervisning på forskellige niveauer bliver oftest givet af erfarne dansere fra det lokale miljø, der brænder for at udbrede tangoen.

Workshops kan være med professionelle instruktører fra udlandet og vi tilstræber at få undervisere fra Argentina, hvor tangoen stammer fra. Undervisningen har ofte et tema, alt afhængigt af arrangør af workshoppen, målgruppe og de instruktører der kommer.

Både workshops og undervisning bliver annonceret her på hjemmesiden.

 

Begyndere:

Som begynder har du enten aldrig prøvet at danse argentinsk tango, eller har fået introduktion og er begyndt med at danse.

Letøvet:

På letøvet niveau er du tryg ved de grundlæggende tangotrin. Du forstår de basale principper i førerrollen og i følgerollen og hvordan man nonverbal kommunikerer i dansen. Du har gået på begynder- og begynder/fortsætterhold.

Øvet:

Du er en erfaren social tangodanser. Du føler dig tryg med de basale trin og kan udføre specifikke figur i både åben og tæt fatning. Det er helt naturligt, at du kan tilpasse din dansestil til forskellige typer af musik. Du har danset tango regelmæssigt mindst 2 gange om ugen i 1- 3 år.

Avanceret:

Du er en erfaren danser, som føler sig lige så sikker i tango som i vals og milonga. Du har en god balance og teknik og danser komfortabel i både tæt og åben fatning. Du kan virkelige godt lide at danse, også på tæt dansegulv, og aldrig forstyrrer andre dansere. Du har besøgt flere tangofestivaler, været til tangomaraton, eller flere avancerede workshops i både indland og udland. Du har danset regelmæssigt mindst 2-3 gange om ugen i mindst 3-5 år.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram