Niveauer

Her kan du finde dit niveau som tangodanser.

For at være sikker på at du virkelig får noget ud af den workshop, du er tilmeldt, er det vigtigt, at du melder dig til et niveau, som passer med din danseerfaring. Her er en vejledning, der kan hjælpe dig til at finde det niveau, der er mest rigtigt for dig. Du skal være opmærksom på, at hvis du melder dig til et hold, som du ikke har niveau til, kan du risikere, at du ikke får noget ud af undervisningen, da undervisernes indhold vil svare til det niveau, som står i beskrivelsen.

Niveau 1

Begynder. Du har ingen forudgående erfaring med tango - eller du har deltaget i 1-2 begynder- klasser/ introduktioner til tango. 

Niveau 2

Let-øvet. Du har danset 1-2 gange om ugen i et ½-2 år. Du har arbejdet indgående med grundteknikker, og du føler dig hjemme i dem.

Niveau 3

Øvet. Du har en hel del erfaring og har danset jævnligt på forskellige milongas. Din grundteknik er god, og du har arbejdet med forskellige figurer og trin. Du har også en vis erfaring med mere avancerede elementer af dansen i både åben- og tæt stil. Det falder dig naturligt at danse efter musikkens rytme, alt efter hvilket orkester, der spiller. Du har danset regelmæssigt 1-2 gange om ugen i mindst 3-4 år.

Niveau 4

Avanceret. Du er en kompetent danser, og det falder dig let både at danse tango, milonga og tangovals. Din balance og din teknik er god, og du føler dig hjemme i dansen, både i åben - og i tæt stil. Du nyder dansen, selv på et tætpakket dansegulv, og du overholder naturligt tangoens etikette på dansegulvet. Du har deltaget i flere tangofestivals både i Danmark og udlandet og fået undervisning af tangolærere både på nationalt og på internationalt niveau. Du har danset tango jævnligt 1-2 gange om ugen i mindst 5 år.