Gabriel Sodini

DJ Gabriel Sodini 1

DJ Gabriel Sodini
Det er ikke en nem opgave at introducere en af de mest berømte argentinske tango DJs, når du skal vælge blandt flere af alle hans projekter og resultater. Født i Buenos Aires og har de seneste mere end 17 år været DJ på flere af de berømte milongas (for eksempel Club Villa Malcom, Club Independencia og Confiteria Ideal). Han har spillet over hele verden og deltager i en lang række internationale tango festivaler i Europa og Amerika, giver klasser i tango DJ'ing og deler sin begejstring for kunst og liv.

CV: Fra 1998 til 2004 i milongas og practicas hos Club Villa Malcolm. I Confiteria Ideal fra 2003 til 2016. I klubben Independencia fra 2007 til 2012. Siden 2012 i Racing Club hvor han også var sin egen kunstneriske direktør. Til foredrag, kursus og festivaler på Atlanterhavskysten siden 2001.
Siden 1998 i Festivals og Milongas i Buenos Aires, Rosario, Costa Atlantica, Porto Alegre, Medellin, Catania, Tarbes, Zürich, Tutzing, Lienz, Tavira, Milano, Padova, Bologna, Imola, Nimes, Montpellier, Toulouse, Sitges, Nantes, Dubai, Valencia, Madrid, Costa Brava, Barcelona, San Sebastian m.fl.

Skaber i 2002 af Orquesta Unitango af traditionel stil, typisk og dansbar. Han fortolker sit repertoire gennem et sæt af stilarter (DJ), som er en bestemt måde at optræde på vedtaget af flere orkestre.
Talks og Tango Dj kurser til musikalisering af milongas og festivaler.
Historien om Orquesta Tipica.

Yderligere oplysninger: DJ Gabriel Sodini hos Gancho eller på  Facebook