Sigrid og Murat

Sigrid and Murat no pass Lighter 1

 

Sigrid Van Tilbeurgh & Murat Erdemsel (Frankrig/Tyrkiet)

Sigrid Van Tilbeurgh begyndte tango i Toulouse (Frankrig) i 1998, efter at have danset ballet og moderne dans i mange år. I sin videre udvikling som underviser og danser blev hun først og fremmest påvirket af Hernán Obispo, Christopher Lambert, og Moira Castellano. I 2004 tog hun til Buenos Aires i et år for at forfølge en formel uddannelse, og i 2006 begyndte hun at rejse rundt i verden som danser og underviser ledsaget af forskellige partnere. Gennem årene har hun afprøvet forskellige teknikker og stilarter.

Sigrid er verdenskendt og meget omtalt for sin fremragende teknik. Undervisningsteknik er blevet et af ​​hendes specialer, og hun er højt respekteret for sin pædagogik og syn på kropslig bevægelse. Som solodanser bliver hun meget ofte inviteret til at lave seminarer i kvindeteknik.

Med sin baggrund i ballet og moderne dans, analyserer og dissekerer Sigrid hver bevægelse for at forstå alle dens nuancer. I hendes undervisning, fokuserer hun på udviklingen af bevidsthed om kropsbevægelse og forbindelsen til partneren. Hun går meget direkte til værks, og deler villigt ud af sine egne erfaringer på en virkelig effektiv måde. Hun opfordrer sine elever til at tage aktivt del i dansen.

Læs mere her: http://www.tecnicadelarte.com/spip.php?page=sigrid

Murat Erdemsel startede med at danse tango i Istanbul i 1998. Ligesom sine forældre, gik han på kunstskole og etablerede sig som kunstner, før han kom til Washington, D.C., hvor han fortsatte sit kunststudie med henblik på en masteruddannelse i maleri. Senere arbejdede han på Dance Manhattan Studios i New York. I 10 år dansede og underviste Murat sammen med sin tidligere partner Michelle. Han tilbringer i øjeblikket mere end 40 uger om året på at rejse, hvor han for det meste arbejder i Europa som lærer og som danser.

Murats baggrund i kunst og musik giver ham mulighed for at forene fornemmelserne for musikalsk at designe kroppens bevægelser i tid og rum. Han er kendt for sin blide føring og flydende bevægelser.

Murat har en detaljeret og analytisk forståelse af dansen. I hans undervisning kombinerer han tekniske og sanselige øvelser med grundlæggende begreber. Denne pædagogiske tilgang åbner alle muligheder for improvisation og udtryk. I hans undervisningsfilosofi tilstræber Murat at give sine elever de nødvendige værktøjer, og gøre det muligt for dem at tage kontrol over deres egen udvikling.

Murat har påvirket et stort antal dansere med sit unikke syn på dans og instruktion. Han er varm, opmærksom, underholdende og eleverne kan mærke at han er til stede.

 Læs mere her: http://muraterdemsel.com/MuratDancer.html 

 Video