Luciana og Andres

Luciana og Andres

 

Luciana Arregui & Andres Laza Moreno (Argentina)

Andres Laza Moreno begyndte at danse, da han var 14 år gammel og kom snart til Ballet Zaraza Tango, som han gav sine første shows i nogle af de vigtigste milonger i Buenos Aires. I 2002 opnåede han den første rolle i galaen "Hugo del Carril", en af de vigtigste tango begivenheder i 2000'erne.

I 2004 lykkedes Andres at komme ind i den meget konkurrencedygtige "Academia de Estilos de Tango Argentino" (ACETA), også kendt som "Ballet Escuela", et projekt, der blev startet af den argentinske kulturminister for at bevare den argentinske tangos kultur, hvor de mere berømte 'maestros' transmitterede deres viden og erfaring til den nye generation af specielt udvalgte dansere (http://goo.gl/tqMF5R & http://goo.gl/YwxhlH). Samme år havde han den store mulighed for at arbejde med mesteren Carlos Gavito som assistent på sine klasser.

I oktober 2006 blev Andres dansepartner med Samantha Anahi Dispari og gav sin første undervisning som tango professionel. I det samme år lærte Andres at udvikle og vedtage "Villa Urquiza" stilen af ​​Tango Salon med Jorge Dispari og María del Carmen. Andres og Samantha gav gruppeklasser og workshops og ledede til Europa i 2007, til Andres første europæiske tour, inden han samarbejdede Isabel Acuña i 2009 og rejste rundt i verden indtil 2011

Luciana Arregui blev født i Mar del Plata, hvor hun fik tidlig træning i jazzdans og kunstnerisk gymnastik. I 2006 flyttede hun til Buenos Aires, hvor hun begyndte at danse Tango. I 2011 blev hun en del af tango-firmaet "Suerte Loca" og begyndte at optræde i forestillinger i teatre. I 2013 blev Luciana og Andres partnere og siden da har de aktivt undervist og deltaget i milongas i Buenos Aires såvel som i udlandet.

Andres og Luciana har siden starten af deres samarbejde i 2013, rejst verden rundt til festivaler og workshops, undervist og fremmet kulturen i Argentina og Tango med dets koder, traditioner, musik og dans.

 Læs mere her: FACEBOOK

 Video