Barbara og Claudio

Barbara og Claudio

 

Barbara Carpino & Claudio Forte (Italien/Sicilien)

Vores liv og dans er en vigtig ting for os ... vi danser for at leve og lever for at danse! Fra en tidlig alder begyndte vi at danse efter vores forældre, som begyndte at deltage i dansekurser allerede i 1994. Da vi også begyndte vores eventyr i dansverdenen blev det standarddans og latin-amerikanske danse! Barbara begyndte først sin karriere som danser for bare 5 år siden med klassisk og moderne dans!

Efter at have haft flere partnere begyndte vi endelig vores karriere i august 1999. Vores mester Rossano Miranda foreslog, at vi skulle danse sammen! Vi forsøgte, og det var "dansende" kærlighed ved første øjeblik og LOVE SAND de næste år!

Vi har opnået mange succeser i standard- og latin-amerikanske danse. Vi nåede at vinde A1-klassen og kom til finalen i de store italienske konkurrencer!

I 2001 var et vendepunkt i vores karriere, hvor vi på TV så filmen "The Tango Lesson" af Sally Potter. Vi faldt kærlighed i denne smukke kunst, som var meget forskellig fra, hvad vi var vant til og har nu studeret det i flere år! Kropholdning, trin, følelse ... alt var virkelig forskelligt fra vores måde at lære dansen at kende på. Men det, der virkelig motiverede os for at ændre kursen var et element, som vi havde søgt meget længe og som vi kun fandt i Tangoen ... bevægelsens frihed ....

Siden da har vi dedikeret vores kropp og sjæl til at studere denne dans og forsøger hele tiden at have vores egen personlige vision med i tangoen: at forsøge at få de teknikker, der er erhvervet i den tidligere dialog med friheden og fantasien i denne vidunderlige argentinske kunst!

Så ind imellem festivaler her og der, men specielt en masse træning, skabte vi vores tango med frem for alt harmoni, elegance, teknik, frihed og blødhed!

Efter meget udforskning og rejser besluttede vi i 2004 at dele vores lidenskab med vores elever i vores egen by, SYRACUSE!
I september 2004 åbnede vi vores argentinske tangoakademi, den første i vores by, SYRACUSE PALAZZO!
Fra da af og til i dag er tusindvis af tangueros gået, og mange er stadig hos os for at fortsætte søgningen efter sig selv og deres egen tango gennem vores lektioner!

Siden 2005 startede vi vores første forestillinger i hele Italien og derefter også i udlandet!
Den store påskønnelse af alle var da de italienske tanguero-folk pressede os til at møde en stor udfordring ... MUNDIAL DE TANGO i Buenos Aires !!!!
Så i 2006 sammen med en gruppe af vores studerende gik vi til den argentinske hovedstad for at sammenligne os med de bedste tangueros i verden ...
Efter mange dage og dage med valg, kom vi i finalen både i kategorien Tango Escenario og i kategorien Tango Salon ...
I Tango Escenario nåde vi 19. pladsen, men den største tilfredshed var Tango Salon, hvor vi var i stand til at klassificere os på 4. pladsen i det samlede resultat. Det har stadigvæk ingen "ikke-argentinske" par opnået siden!

Fra det øjeblik begyndte, hvor hele verden lærte os at kende, begyndte vi at deltage på mange festivaler, undervise i mange byer, og selv i dag er vi et af de mest anerkendte italienske par i verden!

Vi bringer vores tango rundt i Italien, herunder permanent undervisning i vores akademi i Syracuse, og siden 2014 har vi åbnet et andet argentinsk tangoakademi i Verona!

I hele denne dansverden har vi opdaget, at de vigtigste drømme i vores private liv ... i 2008 blev vi gift og i 2009 kom vores lille Gabriel. Det er den person, som vi vågner op sammen med om morgenen og vi danser  og lever for ham !!!

Og siden 2014 også til vores nye hvalp, en fantastisk labrador ved navn Dusty, en anden juvel i vores fantastiske liv!

 Yderligere oplysningerWEB og FACEBOOK

 Video